Котизација и смештај

XXIX Конференција Српског кристалографског друштва ће се одржати 27. и 28. јуна 2024. године у Руми, у хотелу „Борковац” (https://borkovac.org/), који се налази у популарном излетишту покрај града.

Регуларна котизација

Котизација износи 6500 динара, а за студенте докторских студија 5500 динара. Сви учесници Конференције морају уплатити котизацију. Сваки учесник Конференције плаћа једну котизацију, без обзира на број радова које презентује. Котизација укључује:

  • Присуство свим предавањима и саопштењима;
  • Конференцијски материјал;
  • Коктел добродошлице;
  • Кафе паузе;
  • Свечану вечеру;
  • Излет.

Крајњи рок за уплату котизације је 26. мај 2024.

Проширена котизација за учеснике конференције и пратеће особе

Организатори су извршили предрезервацију смештаја у хотелу „Борковац“ у Руми. Како би учесницима Конференције обезбедили боравак у хотелу „Борковац“ по повлашћеним ценама, Организатори су омогућили плаћање хотелског смештаја преко Српског кристалографског друштва у виду проширене котизације (Табела 1). Такође је омогућен боравак пратећих особа у хотелу „Борковац“ по повлашћеним ценама преко Српског кристалографског друштва (Табела 2).

Смештајни капацитети хотела су: једнокреветне собе (француски лежај), двокреветне собе (француски лежај и сингл лежај) и трокреветнесобе (француски лежај и два сингл лежаја). Организатори ће резервисати жељени тип собе у складу са тренутно расположивим капацитетима.

Уколико учесници и пратеће особе желе да резервишу смештај самостално или преко агенције, а не преко Српског кристалографског друштва одабиром опције проширене котизације, тада Организатори не могу гарантовати смештај по повлашћеним ценама!

Захтев за предрачун проширене котизације сваки учесник треба да поднесе појединачно. Крајњи рок за плаћање котизације је 26. мај 2024. године. Приликом уплате обавезно као позив на број уписати број предрачуна.

Табела 1. Модели проширене котизације за учеснике Конференцијe

Табела 2. Модели проширене котизације (боравка) за пратеће особе на Конференцији

Уколико учесници Конференције и пратеће особе желе да резервишу смештај самостално или преко агенције у хотелу „Борковац”, а не преко Српског кристалографског друштва одабиром опције проширене котизације, тада Организатори не могу гарантовати смештај по повлашћеним ценама! Организатори су извршили предрезервацију свих соба, тако да ће опција резервације смештаја у хотелу „Борковац” по економским ценама, у самосталној организацији учесника, бити могућа тек после 15. маја 2023.

Учесницима Конференције и пратећим особама који желе самостално да резервишу смештај, на располагању стоје многи хотели, хостели и апартмани у близини хотела „Борковац” у коме ће се одржати Конференција.